Yksityiseksi?

Jos hevosesi tarvitsee tallipaikkaa, niin tulit juuri oikeaan paikkaan. "Hoitomuotoja" meillä on 4; täysihoito (170 v€/kk), puolihoito (115 v€/kk), karsinapaikka (50 v€/kk) ja pihattopaikka (30 v€/kk). Tarjolla on myös kesäisin kesälaidunpaikkoja, joista ilmoitellaan sitten erikseen. Pyri pitämään talli ja tallialue mahdollisimman siistinä. Eli jos haet jotakin satulahuoneesta niin kun tuot tavarat takaisin, laita ne siististi takaisin paikoilleen.

pihattopaikkakarsinapaikkapuolihoitotäysihoito
karsinaeikylläkylläkyllä
tarhaus- *eikylläkyllä
aamuruokintakylläkylläkylläkyllä
päiväruokintaeieieikyllä
iltaruokintakylläkylläkylläkyllä
liikutuseieieikyllä
maastojen käyttökylläkylläkylläkyllä
kenttien käyttökylläkylläkylläkyllä
karsinan siivous- *eikylläkyllä
harjauseieieikyllä
loimituseieisopim. mukaankyllä

* Hevonenhan asuu pihatossa, joten tarhausta ja karsinan siivousta ei tarvita.

Tallipaikan voit varata vain sähköpostitse. Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siinä pitäisi ilmetä hevosen tiedot, hoito-ohjeet ja hoitomuoto. Kerro hakemuksessasi ensin nimesi, mailisi ja montako hevosta haluaisit tuoda. Hevosista kerrot nimen, sukupuolen, rodun, syntymäajan, lyhyen kuvauksen luonteesta ja hevosen osoitteen. Kun olet laittanut kaikki nuo niin kerrot minkä hoitomuodon haluat. Sen jälkeen kerrot hoito-ohjeita. Hoito-ohjeita ovat siis mm. ruokinta, loimitus, muut tarhaus ohjeet, yleiset ohjeet yms. Jos hevosesi pääsee asumaan Fiktioon, lähetän sinulle sähköpostilla joka kuukausi laskun. Muistathan ilmoitta, jos hevosesi lähtee Fiktiosta.

Karsina
Karsinat ovat tilavia. 3x4 metriä. Karsinapaikan päätän minä, mutta otan myös toivomuksia vastaan. Alustana karsinassa käytetään puruja, mutta muun alustan käyttö on myös mahdollista.

Tarha-/laidunpaikka
Tarhat ja laitumet ovat suuria. Hevoset tarhataan joko yksin tai laumoissa, tilanteesta riippuen. Jos haluat hevosellesi tarhakaverin, niin kerrothan siitä minulle. Varatessasi tallipaikkaa täytyy ilmoittaa otatko puoli- vai täysipäivätarhauksen.

Puolipäivätarhaus: joko aamu - päivä tai päivä - ilta
Täysipäivätarhaus: sekä aamu - päivä, että päivä - ilta

Pihatto
Pihatoissa on makuuhalli ja "tuulikaappi". Makuuhallista on kaksi uloskäyntiä tuulikkaappiin. Siellä on myös juoma-automaatteja ja ruokakaukaloita. Pihatoissa käytetää kuivikkeena yleensä olkea.

Ruokinta
Ruokinta-aikaan hevosille annetaan joko oma ruoka-annos ja heinää tai ainoastaan heinää. Eli, koska pihatto- ja karsinapaikkaan, sekä puolihoitoon ei kuulu päiväruokinta, ne saavat pelkkää heinää. Omistajan täytyy itse tehdä hevoselle ruoka ämpäriin tms. Tallityöntekijä antaa sitten ruoat + heinät hevoselle. Jos et itse kerkiä tulla tekemään ruokaa, niin sinun täytyy ilmoittaa ajoissa, sillä muuten hevonen saa vain pelkkää heinää.

Maastot, kentät, yms.
Maastot ja kentät ovat kaikki vapaasti omistajien käytössä.

takaisin edelliselle sivulle «